Η ζωή είναι μικρή! Αυτή είναι μια παγκόσμια αλήθεια! Και επειδή είναι μικρή πρέπει να τη χαίρεσαι στο έπακρο. Και για να τη χαίρεσαι στο έπακρο πρέπει να την κάνεις πιο εύκολη. Και για να την κάνεις πιο εύκολη υπάρχει η τεχνολογία.

Και για να μη σου τα πολυλογώ, ζεις στην εποχή που το PC σου είναι κάτι σαν τη δεύτερη φύση σου. Τα κάνεις όλα από εκεί: λογαριασμούς, επικοινωνία, δουλειά, τα πάντα!

Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι και να μικραίνεις τη ζωή σου όταν μπορείς να έχεις στα χέρια σου έναν… βοηθό! Και αυτόν τον βοηθό πρέπει να βάλεις στόχο να απoκτήσεις. Και μάλιστα τώρα στις εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία!

Κάνε refresh στο PC σου με μια Windows premium συσκευή και κάνε restart στην καθημερινότητά σου!
Και σου έχω 10 καλούς λόγους που μια Windows premium συσκευή θα σε απογειώσει:

1. Με 6ης γενιάς επεξεργαστή είναι τόσο γρήγορη που δεν θα το πιστεύεις και άρα κάνεις τα πάντα πιο γρήγορα! Σερφάρεις γρηγορότερα, ανοίγεις τα έγγραφά σου γρηγορότερα, αποθηκεύεις γρηγορότερα και κερδίζεις χρόνο!

2. Έχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας που σημαίνει καλύτερα και πιο φωτεινά χρώματα, άρα μοναδική εμπειρία εικόνας, χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου, ειδικά αν περνάς πολύ χρόνο στον υπολογιστή! Από τα βίντεο μέχρι τις φωτογραφίες σου, η ανάλυση είναι τόσο καλή, σαν να βλέπεις… τηλεόραση!

3. Έχει touch screen, οπότε κάνεις τα πάντα όπως και με το κινητό σου, χωρίς ποντίκι, χωρίς δυσκολία! Κακά τα ψέματα, έχεις μάθει από το κινητό σου να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις συνήθειες όταν μια Windows premium συσκευή σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το ίδιο και μάλιστα με μεγαλύτερη οθόνη!

4. Η οθόνη αφής πάει πακέτο με τη λειτουργία Windows Ink που με τη βοήθεια γραφίδας γράφεις, σκιτσάρεις, μετράς, κρατάς σημειώσεις.

5. Χρησιμοποιώντας το Windows Edge μπορείς να γράψεις, να κρατήσεις σημειώσεις και να σχεδιάσεις απευθείας επάνω στις ιστοσελίδες που σε ενδιαφέρουν. Έτσι, η απλή περιήγηση γίνεται πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα.

6. Δίνει τέλος στα password που δεν θυμάσαι ποτέ! Ξεκλειδώνει μόνο αναγνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ή το αποτύπωμά σου χάρη στην τεχνολογία Windows Hello. Και αυτό είναι και το πιο ασφαλές password που θα έχεις ποτέ γιατί απλώς είναι… μοναδικό!

7. Είναι τόσο ελαφριά και λεπτή που πάει παντού και πάντα! Αυτό δεν θέλεις; Να μεταφέρεις, δηλαδή, τον υπολογιστή σου ακόμη και από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να κουράζεις τα χέρια σου αλλά και χωρίς η συσκευή σου να πιάνει χώρο; Τώρα το έχεις!

8. Είναι τόσο ευέλικτη που διπλώνει και γίνεται και tablet! Η αναδιπλούμενη οθόνη του μπορεί να περιστραφεί ακόμα και 360 μοίρες, έτσι ώστε να ακουμπάς τη συσκευή μπροστά σου ή και πάνω σου και να κάνεις τη δουλειά σου!

9. Διαθέτει το Microsoft Cloud, όπου μπορείς να αποθηκεύεις όλες τις φωτογραφίες σου, τη μουσική σου, τις ταινίες σου, τα έγγραφά σου μέχρι 5GB, free και οργανωμένα!

10. Πάνω από όλα, έχει μια πολύ δυνατή μπαταρία που θα κρατήσει το PC σου “ζωντανό” έως και 10 συνεχόμενες ώρες! Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το να μην έχεις πρόσβαση σε ρεύμα και να μην έχεις μπαταρία στη συσκευή σου! Με μία Windows premium συσκευή όμως έχεις πάντα υπολογιστή!